Erbjudande

Detta är det specialerbjudande för dig som tidigare prenumerant.
TECKNA EN PRENUMERATION OCH DU FÅR både en Årsalmanacka och ett stilrent halsband från by VÅGA. (Som extra bonus får du även boken ”En Ny Tid” av Anita Barker Andersen.)
Din prenumeration börjar med nr 6-2023 där du får möta Clara Lidström. Prenumerationen räcker 6 nummer framåt.

En prenumeration kostar 298:- och omfattar 6 nummer inkl. porto från och med det nummer du påbörjar prenumerationen. Betalning sker via faktura som skickas ut då vi tar hand om din beställning. Varje nummer är på 84 sidor och tidningen är helt i fyrfärg. Priserna i övriga Europa är 440 SEK / 50 EUR / 380 NOK och utanför Europa 510 SEK / 58 EUR. Aktuellt nummer är nr 6-2023 (Julnumret). Tidningen kommer som en tillsvidareprenumeration, vilken kan sägas upp när som helst. Betalningen gäller per helår och görs via faktura.

När du prenumererar nu får du en årsalmanacka, fint smycke från by VÅGA (välj färg) och dessutom boken ”En Ny Tid”.  

HÄR KAN DU DIREKT LADDA NER OCH SKRIVA UT ETT PRESENTKORT!

Du får även boken ”En Ny Tid” helt gratis med din beställning!

Fyll först i uppgifterna på dig som beställer - om du dessutom ska ge bort den som gåva så fortsätter du ock fyller i den personens uppgifter längre ned. Prenumerationen börjar med nr 6-2023.
Om du vill ge bort tidningen som gåva fyller du i namnet på den som ska få gåvan i fälten nedanför. Samma erbjudande gäller med start 6-2023.
Skriv här vem som ska få den valda premien.