Gåvoprenumerera

VÅRT PRENUMERATIONSERBJUDANDE
Ge bort en prenumeration till någon du vill glädja!

JUNIA är en kvinnotidning som är fullpackad med intressant läsning – för dig som ser framåt!
Nummer 2-2019 innehåller bland annat en intervju med Lina Hedlund. Passa på att prenumerera och få 2-2019 rakt ner i din brevlåda!

En prenumeration kostar 289:- och omfattar 6 nummer inkl. porto från och med det nummer du påbörjar prenumerationen. Betalning sker via faktura som skickas ut då vi tar hand om din beställning. Varje nummer är på 84 sidor och tidningen är helt i fyrfärg. Priserna i övriga Europa är 440 SEK / 50 EUR / 380 NOK och utanför Europa 510 SEK / 58 EUR.

Aktuellt nummer är nr 2-2019 som kommer ut vecka 15 (se bilden). Tidningen kommer som en tillsvidareprenumeration, vilken kan sägas upp när som helst. Betalningen gäller per helår och görs via faktura.

Du som prenumererar får boken ”Nyckeln till Frihet” som premie.

Jakten på äventyr drev henne att trotsa alla förbud och spränga alla gränser! Det var hennes hunger efter äventyr som fick henne att anta utmaningen. Transporten skulle gå från New York till Chicago. Innehåll: 100 kilo marijuana. Risken: Lika med noll. I häktet kraschlandar den blåögda svenskan i verkligheten. Kalaset är över och notan ska betalas.

Bittan Ekman är sedan flera år tillbaka skribent i Junia. I boken “Nyckeln till frihet” kan du läsa hennes spännande livsberättelse.

HÄR KAN DU DIREKT LADDA NER OCH SKRIVA UT ETT PRESENTKORT!

Fyll först i uppgifterna på den som ska få prenumerationen. Skriv i meddelanderutan vart du vill att premien ska skickas.
Fyll i uppgifterna här under på dig som ger gåvan.