Ge bort Junia som julklapp

Passa på att ge bort Junia som julklapp till någon som du vill visa uppskattning.

JUNIA är en kvinnotidning som är fullpackad med intressant läsning – för dig som ser framåt!
Nummer 6-2019 (Julnumret) innehåller bland annat en fantastisk intervju med Kim Phuc som överlevde napalmbomben. Den bild som togs av henne vid det tillfället kom att förändra historien.

En gåvoprenumeration kostar  289:-  och omfattar 6 nummer inkl. porto från och med det nummer du påbörjar prenumerationen. Betalning sker via faktura som skickas ut då vi tar hand om din beställning. Varje nummer är på 84 sidor och tidningen är helt i fyrfärg. Priserna i övriga Europa är 440 SEK / 50 EUR / 380 NOK och utanför Europa 510 SEK / 58 EUR.

Aktuellt nummer som är nr 6-2019 – julnumret som kommer ut vecka 49. Betalningen gäller per helår och görs via faktura.

När du ger bort Junia som julgåva så får du för den första prenumerationen som premie ett halsband från VÅGA med ett värde på 349 kr. Vid den andra prenumerationen får du välja mellan tre olika böcker. Vid den tredje gåvoprenumerationen får du även då som premie välja mellan tre olika böcker.  Varmt välkommen som prenumerant.

Här kan du ladda ner en pdf-fil innehållande 2 presentkort inför Julen. Du kan skriva ut dem på din färgskrivare och klippa till dem.

Fyll först i uppgifterna på den som ska få den första prenumerationen. För den första prenumerationen får du välja färg på halsbandet från VÅGA.
Om du vill ge ytterligare en prenumeration - fortsätt att fylla i uppgifterna för prenumeration nr 2.
Om du vill ge en till prenumeration - fyll i uppgifterna för prenumeration nr 3. När du tecknar den tredje prenumerationen får du som gåva boken "Flykten till livet" av Annahita Parsan.
Fyll i uppgifterna här under på dig som ger gåvan.