Ge bort Junia som julklapp

Passa på att ge bort Junia som julklapp till någon som du vill visa uppskattning.

JUNIA är en kvinnotidning som är fullpackad med intressant läsning – för dig som ser framåt!
Nummer 6-2018 (Julnumret) innehåller en intervju med Carola Häggkvist.  

En gåvoprenumeration kostar  289:-  och omfattar 6 nummer inkl. porto från och med det nummer du påbörjar prenumerationen. Betalning sker via faktura som skickas ut då vi tar hand om din beställning. Varje nummer är på 84 sidor och tidningen är helt i fyrfärg. Priserna i övriga Europa är 440 SEK / 50 EUR / 380 NOK och utanför Europa 510 SEK / 58 EUR.

Aktuellt nummer är nr 6-2017 – julnumret som kommer ut vecka 49. Betalningen gäller per helår och görs via faktura.

När du ger bort Junia som julgåva så får du för den första prenumerationen som premie en årsalmanacka. Vid den andra prenumerationen får du välja mellan en årsalmanacka 2019 eller en vacker halsduk från Neira. Vid den tredje gåvoprenumerationen får du som premie boken Flykten till livet av Annahita Parsan.  Varmt välkommen som prenumerant.

Här kan du ladda ner en pdf-fil innehållande 2 presentkort inför Julen. Du kan skriva ut dem på din färgskrivare och klippa till dem.

Fyll först i uppgifterna på den som ska få den första prenumerationen. För den första prenumerationen får du den vackra årsalmanackan för 2019.
Om du vill ge ytterligare en prenumeration - fortsätt att fylla i uppgifterna för prenumeration nr 2.
Om du vill ge en till prenumeration - fyll i uppgifterna för prenumeration nr 3. När du tecknar den tredje prenumerationen får du som gåva boken "Flykten till livet" av Annahita Parsan.
Fyll i uppgifterna här under på dig som ger gåvan.