Kyrkerbjudande

Du kan beställa till en offentlig plats eller till kyrkan. Vill du beställa privat är det under länken www.junia.se/prenumerera
Aktuellt nummer är 2-2022 med Entreprenören Sara Wimmercranz.

En prenumeration kostar 289:- och omfattar 6 nummer inkl. porto. Betalning sker via faktura som skickas ut då vi tar hand om din beställning och prenumerationen börjar med angivet nummer i beställningen. Varje nummer är på 84 sidor och tidningen är helt i fyrfärg. Priserna i övriga Europa är 440 SEK / 50 EUR / 380 NOK och utanför Europa 510 SEK / 58 EUR.

***
Passa på att teckna prenumeration till frisörsalongen, biblioteket, sjukvårdsinrättningen eller någon annan offentlig plats. JUNIA är en uppskattad tidning och varje nummer läses av många tusen människor.

Fyll först i uppgifterna på den som ska få den första prenumerationen. Om ni vill ge till en vårdcentral mn inte vet adressen kan ni alltid fylla i "närmaste vårdcentral" i rutorna och vi ser till att tidningen kommer rätt. Är ni anställd och själv vill prenumerera så skriver ni in ert namn på prenumeration nr 1 och även den som ger prenumerationen.
Om du vill ge ytterligare en prenumeration - fortsätt att fylla i uppgifterna för prenumeration nr 2.
Om du vill ge ytterligare en prenumeration - fortsätt att fylla i uppgifterna för prenumeration nr 3.
Fyll i uppgifterna här under på dig/kyrkan/företaget som ger gåvan.