Kyrkerbjudande

Nu har vi detta erbjudande till er kyrka.
En årsprenumeration + val av bok nedan vid varje prenumeration.
Aktuellt nummer är 4-2019 med Lisa Miskovsky kommer ut vecka 34.

En prenumeration kostar  289:-  och omfattar 6 nummer inkl. porto. Betalning sker via faktura som skickas ut då vi tar hand om din beställning och prenumerationen börjar med nr 4-2019. Varje nummer är på 84 sidor och tidningen är helt i fyrfärg. Priserna i övriga Europa är 440 SEK / 50 EUR / 380 NOK och utanför Europa 510 SEK / 58 EUR.

Vid varje prenumeration som kyrkan tecknar får ni välja en av böckerna nedan.
1. Bättre ledare – redan i morgon
”Boken är konkret och lättläst, med många bra tips när det gäller ledarskap i vardagen. Alla som står i ett ledaruppdrag borde läsa den!”
Peter ”Foppa” Forsberg,
hockeyspelare och affärsman

2. 19 Retoriktips! Kommunicera bättre – redan i morgon! 
Det här är ingen vanlig retorikbok, med tips som bara lämpar sig om du ska hålla ett tal eller en presentation från en stor scen. Nej, i den här boken får du 19 retoriktips, som du kan använda rakt in i din vardag; vare sig du möter en, flera eller många. Dagligen använder vi vardagsretorik, utan att vi tänker på det; när du lägger fram ett förslag på jobbet, när du vill inspirera en medarbetare att gå in i ett nytt uppdrag eller när någon ber dig att oförberett ställa dig upp på ett möte och dra något, ”nu när du ändå är här!”

2. Guds hemlige Agent
Den här boken är Dick Langevelds livshistoria. Han arbetade i åratal i största hemlighet för Open Doors bakom järnridån. Boken skildrar händelser som då aldrig kunde skrivas ner. Langeveld berättar om Guds ledning, mirakulösa gränspassager, tillfällen då han skuggades av säkerhetstjänsten och möten med fantastiska kristna.
***
Passa på att teckna prenumeration till frisörsalongen, biblioteket, sjukvårdsinrättningen eller någon annan offentlig plats. JUNIA är en uppskattad tidning och varje nummer läses av många tusen människor.

Fyll först i uppgifterna på beställare - om det är en kyrka som är fakturamottagare och den ska gå till en personlig adress fyller man i den personens uppgifter längre ned.
Om tidningen ska gå till en person men kyrkan är betalare så fyller man i den personens uppgifter nedan.