Egen prenumeration

Junia 3-2024 (sommarnumret).


NÄR DU BEHÖVER EN VÄN!
JUNIA kommer 6 gånger per år med uppmuntran, hopp och glädje för människor runt om i Sverige.
Tidningen har en kristen värdegrund.

Vi är så glada för den positiva respons vi får från prenumeranter och alla som hittar tidningen på något sätt.

En kvinna berättar hur hon fick syn på JUNIA i väntrummet. ”Jag tog med tidningen in i väntan på operationen och mitt i all oro kändes det som en liten hälsning ‘från ovan’”.

En läsare: “Jag gav min farmor en prenumeration av JUNIA. En av tidningarna gav hon sin dotter som i sin tur gav den till sin dotter, min kusin. Min kusin gav den i sin tur till en väninna som blev så glad över JUNIA att hon började prenumerera.”

I Nummer 3-2024 (sommarnumret) som kommer vecka 24 hittar du en intervju med Christina Schollin. I RELATIONER hittar du artiklar om ”Jakten på lycka”. 

En prenumeration kostar 298:- och omfattar 6 nummer inkl. porto från och med det nummer du påbörjar prenumerationen. Betalning sker via faktura som skickas ut då vi tar hand om din beställning. Varje nummer är på 84 sidor och tidningen är helt i fyrfärg. Priserna i övriga Europa är 440 SEK / 50 EUR / 380 NOK och utanför Europa 510 SEK / 58 EUR. 

Aktuellt nummer är nr 3-2024 (sommarnumret) som kommer ut vecka 24. Tidningen kommer som en tillsvidareprenumeration, vilken kan sägas upp när som helst. Betalningen gäller per helår och görs via faktura.

Du som prenumererar nu får boken ”Det är aldrig kört 3” + en handgjord nyckelhållare med ett uppmuntrande budskap. 

Som premier får du boken "Det är aldrig kört 3" och en nyckelhållare med ett uppmuntrande budskap!