Prenumerera

VÅRT PRENUMERATIONSERBJUDANDE
JUNIA är en kvinnotidning som är fullpackad med intressant läsning – för dig som ser framåt!
Nummer 1-2019 innehåller bland annat en intervju med Gunilla von Platen.

En prenumeration kostar 289:- och omfattar 6 nummer inkl. porto från och med det nummer du påbörjar prenumerationen. Betalning sker via faktura som skickas ut då vi tar hand om din beställning. Varje nummer är på 84 sidor och tidningen är helt i fyrfärg. Priserna i övriga Europa är 440 SEK / 50 EUR / 380 NOK och utanför Europa 510 SEK / 58 EUR. Aktuellt nummer är nr 1-2020 som kommer ut vecka 49. Tidningen kommer som en tillsvidareprenumeration, vilken kan sägas upp när som helst. Betalningen gäller per helår och görs via faktura.

Du som prenumererar nu får som premie välja mellan en fantastisk livsberättelse om Linn Lindeman eller ett halsband i valfri längd och färg.
Om Boken:
Till en början såg allt ut som en idyll.
Ett hus på landet utanför Arvika, en mamma och en pappa. Men idyllen sprack och Linn upplevde trauma efter trauma. Pappas flaskor från systemet och rakblad som skars mot handlederna blev de första metoderna hon använde för att
lindra ångesten.
I högstadiet hittade Linn drogerna.

En kväll satt hon full på järnvägsspåret och lyssnade på musik i sina hörlurar. Rysk roulette och ett rop på hjälp. En annan kväll låg hon livlös på trottoaren i Arvika centrum med blodiga knivar omkring sig. Ytterligare ett rop på hjälp. Men ingen verkade höra.

En dag ville hon bara bort från det här livet och gick mot tågstationen i Sävsjö där många tåg svischar förbi i full fart.
Den dagen skulle många års svårt lidande äntligen få ett slut.

En spännande verklighetsskildring.
Sjöbergs förlag

Halsbanden är i två storlekar: 42 cm och 80 cm. De har ett värde av 299 kr respektive 349 kr.