Egen prenumeration

Junia 5-2020

VÅRT ERBJUDANDE
JUNIA är en kvinnotidning som är fullpackad med intressant läsning – för dig som ser framåt! Junia skriver om Hälsa, Livsstil, Relationer och ger dig spännande livsberättelser. Tidningen har en kristen värdegrund.

I nummer 5-2020 får du möta Natalie Carrion och kan även läsa om cykelsafari genom Småland och får möta Patricia Tudor Sandahl i en öppenhjärtig intervju.

En prenumeration kostar 289:- och omfattar 6 nummer inkl. porto från och med det nummer du påbörjar prenumerationen. Betalning sker via faktura som skickas ut då vi tar hand om din beställning. Varje nummer är på 84 sidor och tidningen är helt i fyrfärg. Priserna i övriga Europa är 440 SEK / 50 EUR / 380 NOK och utanför Europa 510 SEK / 58 EUR. Aktuellt nummer är nr 5-2020 som kommer ut vecka 42. Tidningen kommer som en tillsvidareprenumeration, vilken kan sägas upp när som helst. Betalningen gäller per helår och görs via faktura.

Du som prenumererar nu kan välja mellan ett Halsband med äkta sötvattenpärla eller en Årsalmanacka för 2021. Halsbandet är 45 cm långt med möjlighet till förlängning med 5 cm. Årsalmanackan har fina bilder med bibelord för varje månad.