- Annons -

Eva Svärds värld rasade samman när hon blev sjuk i utmattningssyndrom. Hennes bok Med mitt mod är en gripande skildring om hur utmattningssyndrom, ångest och depression förändrar ens sätt att fungera. Genom att ärligt och modigt berätta om sina egna erfarenheter och hur hon lärde känna sig själv, men framför allt att vara snäll mot sig själv, ger hon inspiration och hopp.
Med Mitt mod kan även ge stöd till dig som känner dig stressad och kanske är orolig för att hamna i ett utmattningstillstånd. Boken kan också vara till hjälp för dig som finns där bredvid som partner, vän eller arbetsgivare.

”Jag blir hoppfull när jag tar del av Eva Svärds skildring av vägen från ett svårare utmattningstillstånd mot tillfrisknande. Det här är en bok som berör och som ger inblick i, och ökad förståelse för, varför den stressrelaterade ohälsan ökar i samhället. Med hjälp av Evas texter och den process hon skildrar ges ett ansikte till alla de människor som döljer sig bakom sjukskrivningsstatistikens siffror. Det mod som Eva visar i sitt sökande efter en väg mot ett mer hållbart leverne inspirerar”
Olle Kalat, psykolog

- Artikeln fortsätter efter annonsen -

Tidigare artikel“Jag vill ge hopp i hopplösa situationer”
Nästa artikelI fristaden kan flickorna sova tryggt om natten